Sensus Consultoria
INMA PUIG: La gestió d'emocions en equips de treball
CONFERÈNCIESInterim Direcció de RRHH

INMA PUIG: La gestió d'emocions en equips de treball

Sala D'Actes Fub 2 - Manresa
7 de abril de 2022 a les 19:15
Psicòloga clínica, experta en RRHH, desenvolupament d'equips i coaching d'empreses com: FC BARCELONA - CELLER DE CAN ROCA - LINKEDIN

ET CONVIDEM A LA CONFERÈNCIA: “LA GESTIÓ D’EMOCIONS EN EQUIPS DE TREBALL” a càrrec d’ INMA PUIG experta en grups i anàlisis del comportament de les persones, així com en la creació i desenvolupament d’equips d’alt rendiment com el FC BARCELONA, EL CELLER DE CAN ROCA o LINKEDIN.

Ens parlarà sobre la gestió d’emocions en els equips de treball, en l’empresa familiar, i la importància de generar vincles emocionals per impulsar el compromís.

És un acte obert, pel que podeu fer difusió si voleu.  No cal fer inscripció prèvia, però ens aniria bé que omplíssiu aquest formulari si teniu intenció de venir, per tal de gestionar l’aforament.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfC4fcIVpxTFiTwRO1dqc7oD9Gca9VGj6gs8WZkkpdrRxI90g/viewform?usp=sf_link

 

Algun dubte?

Si vols rebre més informació sobre aquest event contacta amb nosaltres.

contactar

actes relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com