Sensus Consultoria

Advocats

Oferim assesorament legal en totes les àrees del dret per defensar els seus interessos.

Som advocats especialitzats en oferir assessorament legal a les empreses, particulars i col·lectius en totes les àrees del dret. Defensem els seus interessos en aquells procediments judicials que vulguin interposar, o en els que hagin d’intervenir.

Dret administratiu i urbanisme

Des de l’àrea de Dret Administratiu us podem ajudar a tramitar i resoldre qualsevol procediment administratiu, així com a resoldre qualsevol conflicte que sorgeixi entre vosaltres i l’administració pública.

Conèixer més
Dret administratiu i urbanisme

Dret Laboral

Des del nostre departament especialitzat garantim assessorament integral i defensa jurídica a l'àmbit del dret laboral i de la Seguretat Social.

Conèixer més
Dret Laboral

Dret mercantil

Assessorament en la direcció i gestió de les diferents transaccions que poden succeir-se a nivell empresarial i societari incloent constitució de les mateixes, fusions, absorcions, liquidacions o els seus tractaments fiscals en les diferents fases.


Conèixer més
Dret mercantil

Dret Penal

El Dret Penal és el conjunt de normes que defineixen com delictes determinades situacions i que porten aparellades conseqüències en forma de penes.

Conèixer més
Dret Penal

Dret Civil

Des de l’àrea de Dret Civil us podem ajudar a regular tots aquests actes i contractes i us podem assessorar, tant preventivament intervenint en qualsevol negociació o contracte, com en la resolució de qualsevol conflicte.

Conèixer més
Dret Civil

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com