Sensus Consultoria

Dret administratiu i urbanisme

Us prestem assessorament, i us acompanyem en la tramitació i resolució de tot tipus d’expedients i recursos tant administratius com contenciosos administratius

Des de l’àrea de Dret Administratiu us podem ajudar a tramitar i resoldre qualsevol procediment administratiu, així com a resoldre qualsevol conflicte que sorgeixi entre vosaltres i l’administració pública.

Reclamacions per responsabilitat patrimonial de l'administració i del personal al seu servei

Portem a terme les actuacions que correspongui, per a la reclamació des de les indemnitzacions pels danys que us provoqui en els vostres béns i drets el mal funcionament de l'administració o les actuacions del personal al seu servei.
Les reclamacions patrimonials contra l'administració procedeixen, entre altres, quan hem patit danys provocats pel mal funcionament de qualsevol organisme de l'administració pública, o dels professionals que estan al seu servei.
Aquests són alguns exemples de reclamacions a l'administració que hem portat a terme en nom dels nostres clients:

 • Per lesions als ocupants, i danys en el vehicle, com a conseqüència d'un accident de trànsit provocat pel deficient manteniment de la via pública.
 • Per danys en el vehicle, a conseqüència d'un accident de trànsit provocat per la deficient senyalització d'un encreuament de carreteres.
 • Per lesions en una caiguda, provocada pel deficient manteniment d'una vorera.
 • Per lesions en una caiguda d'una persona gran per manca de mesures de seguretat en un centre de dia.
 • Per danys en un negoci provocats pel deficient manteniment de la xarxa d'aigua.
 • Per lesions provocades per errors mèdics de professionals de la sanitat pública.
 • Per lesions provocades a un funcionari públic a causa d que l'administració pública no el va proveir dels elements de seguretat necessaris per a executar les seves tasques.

El nostre servei consisteix en l'assessorament i assistència durant l'expedient administratiu de reclamació patrimonial, que és previ a la reclamació en la via judicial, i en el seu cas, negociació amb les companyies d'assegurances.

També defensarem els vostres interessos davant dels Jutjats del Contenciós Administratius, Tribunals Superiors de Justícia, Tribunal Suprem i si cal, Tribunals de justícia europeus.

Urbanisme

Assessorament integral en tot tipus de procediments urbanístics tant a a propietaris i promotors, com a administracions. La nostra intervenció abasta tot tipus d'operacions, desde la redacció i tramitació de qualsevol tipus d'instrument de planejament i gestió urbanística (plans, projectes, reparcel·lacions, etc), fins a l'assessorament en l aredacció de convenis urbanístics, i l'assessorament integral a les entitats urbanístiques col·laboradores, com les juntes de compensació o de conservació.

En ser un despatx multidisciplinar abastem l'assesorament legal, l'econòmic, el comptable, el fiscal i el laboral. Us podem ajudar també en procediments de protecció de la legalitat urbanística i sancionadors.

Altres serveis

 • Contractes amb l'administració pública
 • Assessorament en licitacions i concursos
 • Procediments i recursos administratius
 • Recursos contenciosos administratius

Equip

Descobreix la persona responsable de l'equip de Dret administratiu i urbanisme

veure tot l'equip de Sensus Consultoria
 • ISABEL COMELLA GIL

  Isabel Comella Gil

  Sòcia - Advocada - Mediadora

  icomella@sensusconsultoria.com

  Llicenciada en Dret per la UB. 25 anys d'experiència com a advocada de les àrees mercantil, civil i penal.
  Mediadora Cívil, Mercantil i Familiar.

 • NURIA HUETE CARBALLO

  Nuria Huete Carballo

  Sòcia - Advocada

  nhuete@sensusconsultoria.com

  Llicenciada en Dret per la UAB. Més de 20 anys d'experiència com a advocada en dret civil i administratiu. Especialitzada en dret immobiliari, successions (herències i testaments) i urbanisme.

Articles de Dret administratiu i urbanisme

Descobreix els articles de la Dret administratiu i urbanisme de la Consultoria Sensus Manresa

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com