Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria

Dret mercantil

Comptem amb advocats especialistes en Dret Mercantil per donar un servei integral en aquest sector a les empreses

Assessorament en la direcció i gestió de les diferents transaccions que poden succeir-se a nivell empresarial i societari incloent constitució de les mateixes, fusions, absorcions, liquidacions o els seus tractaments fiscals en les diferents fases.


Serveis

  • Compliment normatiu integral "Compliance". Disseny i implantació de Plans de Compliment Normatiu i gestió de riscos legals. Compliance Officer.
  • Constitució de societats mercantils, associacions, fundacions.
  • Contractes mercantils de tot tipus: compravenda, serveis, subministraments, agència, distribució, préstecs, acords de confidencialitat, convenis de collaboració, aliances d'empreses, lloguer, pactes de socis, etc.
  • Morositat. Reclamació d'impagaments i recuperació de deutes. Assessorament fitxers de morosos.
  • Operacions Societàries. Compravenda de participacions o accions. Fusions i adquisicions. Ampliació i reduccions de capital. Transformació, dissolució i liquidació de societats.
  • Responsabilitat d'administradors i socis. Assesorament legal, accions i reclamanacions en el govern corporatiu. Obligacions legals d'administradors. Retribució de consellers i directius.
  • Responsabilitat penal de la persona jurídica i els seus administradors.
  • Secretaria de societats. Assessorament òrgan d'administració. Juntes d'accionistes. Conflictes entre socis i directius. Actes i acords socials. Obligacions formals. Dret dels socis.

Articles de Dret mercantil

Descobreix els articles de la Dret mercantil de la Consultoria Sensus Manresa

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]