Sensus Consultoria
ARTICLES Dret Civil

Criteris els jutjats de Manresa pel que fa al règim de custòdia compartida i visites en relació a fills menors d'edat durant l'estat d'alarma

Criteris els jutjats de Manresa pel que fa al règim de custòdia compartida i visites en relació a fills menors d'edat durant l'estat d'alarma

Hem de distingir els casos de:

1.- Guarda i custòdia compartida per ambdós progenitors.

En defecte d'acord, es continuarà complint la custòdia compartida excepte situacions excepcionals de perill de contagi als menors d'edat.

2.- Guarda i custòdia d´un sol progenitor amb règim de visites

Com a regla general, i per evitar que els menors puguin ser exposats a riscos innecessaris, el criteri dels Jutjats és que els règims de visites a favor del progenitor no custodi han de quedar suspesos fins que es normalitzi la situació, excepte en el supòsit en que els dos progenitors estiguin d'acord en continuar endavant amb el règim de visites que venien complint fins ara.

Els règims de visites que es venien realitzant de forma supervisada al Punt de Trobada Familiar, quedaran suspeses.

ISABEL COMELLA GIL

Isabel Comella Gil

Sòcia - Advocada - Mediadora | Dret administratiu i urbanisme

icomella@sensusconsultoria.com

Llicenciada en Dret per la UB. 25 anys d'experiència com a advocada de les àrees mercantil, civil i penal.
Mediadora Cívil, Mercantil i Familiar.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com