Sensus Consultoria
ARTICLES Àrea laboral

Subvencions per a PIMES a plans d'igualtat 2018

Subvencions per a PIMES a plans d'igualtat 2018

L'Institut per a la Dona i la Igualtat d'Oportunitats convoca aquestes subvencions, de les quals poden ser beneficiàries empreses, societats cooperatives, comunitats de béns, associacions i fundacions, d'entre 30 i 250 persones treballadores que, per primera vegada, elaborin i implantin plans d'igualtat per al foment de la igualtat efectiva de dones i homes.

Els ajuts, que s'atorgaran en règim de concurrència competitiva, podran arribar als 9.000 € i destinar-se a:

  • L'elaboració del diagnòstic d'igualtat.
  • L'elaboració del pla d'igualtat.
  • La implantació de la primera fase d'aplicació de les mesures del pla d'igualtat, com poden ser les associades a comunicació interna, sensibilització, accions formatives, etc. Desenvolupades fins al 31 d'agost del 2019.

En tots els casos, es poden incloure despeses externes, com el servei de consultoria, o interns, com la dedicació del personal de la pròpia organització. El termini per a la presentació de sollicituds està obert fins al 23 de maig de 2018.

Des del departament laboral de Sensus ens oferim a gestionar la tramitació de la subvenció i l'elaboració del pla d'igualtat a l'empresa, recordant-los-hi que amb la pròxima llei d'Igualtat i Transparència Retributiva en què actualment s'està treballant per disminuir i acabar amb bretxa salarial entre homes i donesles empreses, per aportar una informació transparent, hauran d'explicitar les retribucions segons la tipologia dels llocs de treball.És una bona ocasió per aprofitar les línies de subvencions i prendre les mesures preventives dels plans d’igualtat.

MARIA ÀNGELS SAMPEDRO LOPEZ

Maria Àngels Sampedro Lopez

Sòcia - Laboralista | Interim Direcció de RRHH

asampedro@sensusconsultoria.com

Llicenciada en Dret per la UPF. 15 anys d'experiència com a advocada de les àrees jurídic Laboral i de Seguretat Social.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com