Sensus Consultoria
NOTÍCIES Consultoria fiscal, comptable i gestió tributària

Catalunya amplia les ajudes directes per Covid a tots els CNAE

Catalunya amplia les ajudes directes per Covid a tots els CNAE

El Consell de Diàleg Social, ha acordat ampliar la convocatòria d'ajudes directes a les empreses a tots els CNAE, sempre que es compleixin la resta de requisits. La dotació d'aquesta nova convocatòria és de 463 milions d'euros.

El registre previ s'activarà el dimecres 21 i fins al 30 de juliol a les 15h.

Objectiu:

Es podran demanar per fer front a deutes i despeses meritats entre l'1 de març de 2020 i el 31 de maig de 2021 i que procedeixen de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Requisits:

Els requisits també són els mateixos que en la primera línia d'ajudes directes, i caldrà demostrar haver perdut un 30% de facturació el 2020. En la concessió de les ajudes no es tindrà en compte l'ordre cronològic de la presentació de les sol·licituds.

Termini per fer la sol·licitud:

Les sol·licituds de la nova línia d'ajuts es podran presentar telemàticament del 21 de juliol (a les 9 hores) fins al 30 de juliol (a les 15 hores) a través de Canal Empresa. El procediment serà exactament igual que en l'anterior convocatòria, de tal manera que amb la inscripció prèvia ja no caldrà fer cap altre tràmit posterior, i els requisits per accedir seran els mateixos que en la primera convocatòria, però sense la limitació de sectors. En la concessió de les ajudes no es tindrà en compte l'ordre cronològic de la presentació de les sol·licituds.

JORDI MASSAFRET TORRES

Jordi Massafret Torres

Soci - Economista

jmassafret@sensusconsultoria.com

Llicenciat en Economia per la UB. Amb 30 anys d'experiència com a assessor integral d'empreses, principalment en l'àrea econòmica-financera i fiscal.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com