Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria
NOTÍCIES Consultoria fiscal, comptable i gestió tributària

Declaració de la renda: Devolució de les deduccions quotes pagades de les escoles concertades

Declaració de la renda: Devolució de les deduccions quotes pagades de les escoles concertades

L’informem que Hisenda comença a refusar l’aplicació com a deducció per donatius en la declaració de la renda, de les quotes pagades a escoles concertades.

L’Agència Tributària comença a exigir la devolució de les deduccions per donatius que s’han aplicat en les seves declaracions de renda, aquells pares per les quotes mensuals pagades a les escoles concertades dels seus fills, a l’entendre que en aquests casos hi ha una contraprestació, i no constitueix un donatiu. Considera que aquestes quantitats pagades a les escoles concertades no es poden deduir en la declaració de la renda com a donatius. La deducció que s’aplicava era del 75% pels 150 primers euros i del 30% per la resta de l’import de la donació. L’Administració entén que no és un donatiu perquè és un pagament mensual dins del període lectiu de setembre a juny i que la quantitat es fixa segons el nombre de fills que siguin alumnes de l’escola.

JORDI MASSAFRET TORRES

Jordi Massafret Torres

Àrea econòmica i financera

[email protected]

Llicenciat en Economia per la UB. Amb 30 anys d'experiència com a assessor integral d'empreses, principalment en l'àrea econòmica-financera i fiscal.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]