Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria
NOTÍCIES Àrea laboral

Desplaçament internacional de persones treballadores

Desplaçament internacional de persones treballadores

Es mantindrà la legislació Espanyola de Seguretat Social amb aquells països que existeixi normativa internacional per a les persones treballadores que hagin de realitzar desplaçaments internacionals.

Per tal que sigui d’aplicació cal realitzar una comunicació a l’administració de la Seguretat Social amb el formulari corresponent

En aquest sentit, des del passat 29 de maig de 2019 el tràmit per comunicar el desplaçament temporal, ja es pot realitzar des de la seu electrònica de la Seguretat Social.

Recordar-vos quetambé és necessari la comunicació a la Seguretat Social en cas de persones treballadores autònomes que es traslladin temporalment a realitzar una activitat a un altre país.

MARIA ÀNGELS SAMPEDRO LOPEZ

Maria Àngels Sampedro Lopez

Sòcia | Àrea laboral

[email protected]

Llicenciada en Dret per la UPF. 15 anys d'experiència com a advocada de les àrees jurídic Laboral i de Seguretat Social.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]