Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria
NOTÍCIES Comunicació

La Generalitat impulsa la transformació digital de les pimes amb ajuts de fins a 14.000 euros

La Generalitat impulsa la transformació digital de les pimes amb ajuts de fins a 14.000 euros

El Departament d'Empresa ha impulsat el programa de transformació digital ProACCIÓ 4.0 a través del qual atorgarà ajuts de fins a 14.000 euros a les pimes.

A través d’aquest programa es busca impulsar la transformació tecnològica a la indústria catalana fomentant la incorporació de tecnologies com la realitat augmentada i virtual, la impressió 3D, el big data, la intelligència artificial, el 5G, el blockchain o la robòtica collaborativa.

Una de les iniciatives més destacades del programa ProACCIÓ 4.0 són els Cupons Indústrials 4.0. Es tracta d’una nova modalitat d’ajuts directes de fins a 14.000 euros, amb un pressupost anual de 2 milions d’euros, per contractar serveis de consultoria amb un doble objectiu.

  • Per un costat, permet a les pimes fer una diagnosi i identificar oportunitats de millora en indústria 4.0.
  • D’altre banda, integrar les tecnologies 4.0, a través de proves de concepte o projectes concrets. A més, les empreses tenen a la seva disposició una línia de préstecs de 150 milions d’euros amb bonificació d’interessos a través de l’Institut Català de Finances per promoure el finançament d’inversions amb impacte sobre la transformació de la indústria.

El programa també preveu accions de difusió i jornades de sensibilització arreu de Catalunya perquè les empreses coneguin els beneficis de la indústria 4.0.

Judit Caballero

[email protected]

Grau Superior en Administració i Finances

Grau Superior en Gestió comercial i Màrqueting

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]