Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria
NOTÍCIES Àrea laboral

Igualtat salarial i registre de salaris

Igualtat salarial i registre de salaris

Us informem d'algunes de les novetats que es legislaran en les properes setmanes a través de Real Decret, amb mesures relaciones amb la igualtat laboral.

  • Obligació de les empreses de realitzar un registre amb la mitjana dels salaris i els complements salarials de la plantilla, disgregats per sexe i distribuïts per categories professionals
  • Dret de les persones treballadores a consultar el registre salarial de la seva empresa.
  • Presumpció de discriminació enles empreses de menys de 25 persones treballadores si la mitjana de les retribucions de les persones treballadors d’un sexe és superior a l’altre en un 25% o més.
  • Obligació de realització de pla de igualtat a les empreses amb més de 50 persones treballadores i inscripció en registre públic.

Recordar-vos que des de Sensus RRHH disposem de les eines, els recursos i l’experiència per oferir-vos el servei necessari i adequar les vostres empreses al nou marc legal en igualtat laboral.

MARIA ÀNGELS SAMPEDRO LOPEZ

Maria Àngels Sampedro Lopez

Àrea laboral

[email protected]

Llicenciada en Dret per la UPF. 15 anys d'experiència com a advocada de les àrees jurídic Laboral i de Seguretat Social.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]