Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria
NOTÍCIES Àrea laboral

Presentació telemàtica fulles de salari

03/03/2017

Informem sobre la publicació de la sentència del passat 1 de desembre de 2016 de la Sala 4ª del Tribunal Suprem, en la que ratificar la doctrina sobre l’entrega de nòmines i declara ajustada dret la comunicació a través de suport informàtic. Els motius que han portat a aquest Alt Tribunal a ratificar-se són: - Les normes que regulen l’entrega de nòmines exigeixen l’entrega al treballador del rebut individual justificatiu del pagament del salari però no estableixen el suport en el que s’ha d’efectuar l’entrega del rebut. - Ja s’ha admès que el treballador no signi el duplicat del rebut de salaris quan ha quedat constància del seu abonament mitjançant el comprovant que expedeix l’entitat bancària, el que dona recolzament a poder fer entrega per via informàtica. - La entrega en suport informàtic compleix amb la finalitat de l’entrega al treballador de la copia del rebut de salaris. - El canvi en la forma d’entrega no suposa ni molèstia ni perjudici per als treballadors i compleix amb la finalitat d’entrega. No obstant lo anterior, s’ha de tenir present que l’entrega en suport informàtic no serà vàlida quan l’abonament dels salaris no es realitzi per transferència bancària, doncs en aquest cas el treballador ha de signar la nòmina en paper que és el rebut del pagament.


Departament Laboral

Manresa, 23 de febrer de 2017

Cristina Gómez

Àrea laboral

[email protected]

Grau en Relacions Laborals

Post-grau en Direcció de RRHH, per EAE Business School Barcelona.

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]