Sensus Consultoria
NOTÍCIES Àrea laboral

Pròrroga del teletreball com a mesura de contenció sanitària

08/09/2021
Pròrroga del teletreball com a mesura de contenció sanitària

L’aprovació de pròrrogues setmanals a Catalunya en matèria de salut pública per a la contenció de lapandèmia de la COVID-19 en territori català, provoca també la pròrroga de la situació de teletreball com amesura de contenció sanitària.


Amb l’entrada en vigor de les Resolucions en matèria de salut pública en format de pròrrogues i per una durada de 7dies, el teletreball continua apareixent com a mesura de contenció de la pandèmia a través de la recomanació alscentres de treball de l’adopció de mesures per a la reincorporació progressiva de forma presencial, però fomentant l’ús del teletreball quan la naturalesa de l’activitat ho permeti.


D’aquesta manera, en els casos en els que seguim vinculant el teletreball com a eina de contenció de la pandèmia,mantenim sense aplicació, la Llei de Treball a Distància, aprovada el 9 de juliol de 2021 i per tant, fent prevaldre laseva disposició transitòria tercera d’aquesta Llei, on s’indica que aquelles situacions de teletreball, conseqüència deles mesures de contenció sanitària derivades de la COVID-19, i mentre aquestes es mantinguin, els seguirà resultantd’aplicació la normativa laboral ordinària

Articles relacionats

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com