Sensus Consultoria

Consultoria

A Sensus oferim serveis amb equips especialitzats, aportant solucions pràctiques i eficients als nostres clients.

Som un equip multidiciplinari que actuem coordinadament per aprofitar les sinèrgies entre les diferents àrees, sempre al costat dels nostres clients

Àrea econòmica i financera

Assessorem als nostres clients en totes les qüestions relatives a fiscalitat i tributació, tant a nivell empresarial com a nivell particular.

Conèixer més
Àrea econòmica i financera

Consultoria fiscal, comptable i gestió tributària

En la nostra àrea fiscal per a empreses analitzem i gestionem les obligacions fiscals i tributàries no només des d'un punt de vista fiscal, sinó també des d'una visió integral partint d'un coneixement profund de la realitat empresarial. A la nostra assessoria oferim solucions professionals, personalitzades i altament eficaços.

Conèixer més
Consultoria fiscal, comptable i gestió tributària

Àrea laboral

Realitzem tots els tràmits per resoldre qualsevol aspecte relacionat amb l’activitat laboral dels nostres clients. Oferim un servei integrat per la gestió documental relativa a l’administració de personal i l’assessorament jurídic vinculat a les relaciona laborals.

Conèixer més
Àrea laboral

Assessoria emprenedors

T'ajudarem a empendre la teva idea de negoci per tal d’assessorar-te no només en el compliment de totes les obligacions legals, sinó també respecte de la viabilitat del negoci.

Conèixer més
Assessoria emprenedors

Àrea internacional

L’objectiu d’aquesta àrea és l’assessorament a aquelles empreses que es vulguin implantar a l’estranger o que mantenen relacions amb l’exterior, ja sigui amb la exportació o altres tipus de relacions comercials o empresarials.

Conèixer més
Àrea internacional

Àrea formació

D’acord amb la nostra vocació de prestació de servei, en estreta col·laboració amb els nostres clients, i perquè creiem en la necessària interacció no només entre el nostre equip i els nostres clients, sinó també amb els seus equips, oferim aquests serveis

Conèixer més
Àrea formació

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com