Sensus Consultoria

Recursos Humans

Com a consultora de Recursos Humans assessorem a empreses i oferim les eines necessàries per augmentar el rendiment dels seus empleats i optimitzar els processos de recursos humans.

Com a consultora de Recursos Humans assessorem a empreses i oferim les eines necessàries per augmentar el rendiment dels seus empleats i optimitzar els processos de recursos humans en els quals es troben immerses, per d'aquesta manera aconseguir un increment en la seva productivitat.

Interim Direcció de RRHH

Els Directius de Recursos Humans són imprescindibles per a concebre les estratègies de creixement, així com per implantar-les i desenvolupar-les.

Conèixer més
Interim Direcció de RRHH

Selecció i Headhunting

El servei de selecció de persones que ofereix Sensus, utilitza una metodologia basada en l’avaluació dels candidats

Conèixer més
Selecció i Headhunting

Desenvolupament i gestió del Talent

Si ets una empresa preocupada per la retenció i el desenvolupament del talent, et podem acompanyar en el disseny de solucions adaptades a les teves necessitats i perfils professionals.

Conèixer més
Desenvolupament i gestió del Talent

Pla d'Igualtat

T'acompanyem en el procés de diagnòstic, creació, implantació i seguiment del pla d'Igualtat de la companyia.

Conèixer més
Pla d'Igualtat

Política retributiva i compensació

Definició de models de compensació total adequats als plantejaments estratègics i objectius de negoci específics i a la realitat de lavostra empresa i sector.

Conèixer més
Política retributiva i compensació

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com