Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria

Comunicació

Acompanyament en el desenvolupament d’un projecte de millora de la comunicació interna mitjançant diverses eines

Acompanyament en el desenvolupament d’un projecte de millora de la comunicació interna mitjançant diverses eines

Funcions

En base a l’estudi del clima laboral, la comunicació interna i o altres aspectes de motivació, es realitza acompanyament en el desenvolupament d’un projecte de millora de la comunicació interna mitjançant diverses eines:

  • Estudi de clima laboral i desenvolupament d’un pla d’acció.
  • Desenvolupament de projectes de comunicació escrita, revistes, circulars, comunity managers, i de creació de marca a las xarxes de reclutament, i entitats de gestió fires de recursos humans, universitats etc..que permetin posicionar l’empresa com a referent en talent.
  • Acompanyament en el desenvolupament de projectes per a la construcció de procediments interns de gestió i manuals de protocol, manuals de benvinguda, welcome days...etc que facilitin la gestió interna i claredat comunicativa.
  • Creació d’esdeveniments, reunions anuals d’empresa, recerca de ponents etc..

Articles de Comunicació

Descobreix els articles de la Comunicació de la Consultoria Sensus Manresa

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]