Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria

Desenvolupament i gestió del Talent

Desenvolupament i gestió del Talent

Si ets una empresa preocupada per la retenció i el desenvolupament del talent, et podem acompanyar en el disseny de solucions adaptades a les teves necessitats i perfils professionals.

Funcions

T’ajudarem a definir mapes de competències clau, itineraris formatius i plans de carreres professional i de relleu generacional, tot aprofitant els recursos i subvencions a l’abast que les administracions públiques posen a disposició de les empreses. En aquest apartat són habituals els següents projectes:

  • Confecció dels Plans de Formació, gestionar els continguts i formats adients per a la consecució de les habilitats i competències claus del negoci.
  • Desenvolupar Plans de Gestió de canvi cultural, especialment davant de reptes de creixement, fusions o adquisicions, canvis generacionals, o bé, apertura a nous mercants internacionals.
  • Projectes de Coaching individual o grupal per a directius i comandaments entremitjos que requereixen desenvolupar noves habilitats, o millorar les actuals, per afrontar nous reptes, noves responsabilitats, o bé dificultats específiques a resoldre.

T’acompanyem en el disseny de sistemes d’avaluació de compliment, fixació d’objectius estructurats d’acord amb les metodologies més avançades, simples i efectives, aportant valor a l’empresa, tant en la consecució d’objectius econòmics vinculats a indicadors pressupostaris com en indicadors de qualitat de gestió.

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]