Visita el nostre blog! Hi ha notícies noves que podrien interessar-te.veure més
Sensus Consultoria

Interim Direcció de RRHH

Interim Direcció de RRHH

Contractació d'un directiu amb experiència en recursos humans a temps parcial o durant un temps determinat.

Estratègia i Desenvolupament Organitzacional

Confecció Plans Estratègics de Recursos Humans. Projectes d’adequació de les estructures organitzacionals i les persones als objectius de negoci, desenvolupament i acompanyament en el desenvolupament de accions estratègiques amb dinàmiques grupals i focus grup, així com eines de coaching grupal, Line o Agile amb l’objectiu de desenvolupar accions que aportin solucions presents i futures.

Acompanyem en el procés de definició de la Missió, Valors i Codis de conducta interns per acompanyar els protocols de Compliance, que impliquen formulacions legals de protocols en matèria de Prevenció de Riscos Laborals i Relacions Laborals (risc penal per responsabilitat en matèria de seguretat social i fiscal, confidencialitat, no competència, igualtat, disciplina, risc laboral, etc.)

Projectes de dissenys organitzacional, que inclou definició de llocs, rols i competències, com a eix essencial per al desenvolupament de la funció de gestió de persones a fi efecte de donar les bases per a models de gestió del talent, tant per a la retenció como per al desenvolupament intern.

Direcció de Recursos Humans

Amb experiència contrastada en aquesta funció de més de 20 anys, en empreses nacionals i internacionals,aportant solucions de valor personalitzades, que abasten totes les problemàtiques de gestió d’una empresa,en tots els focus, negoci i persona, on s’identifiquen necessitats i es desenvolupen accions a través de diferents eines, que en cada cas sempre són personalitzades a la realitat empresarial.

Actes de Interim Direcció de RRHH

Descobreix els actes de Interim Direcció de RRHH que organitza la Consultoria Sensus Manresa

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942[email protected]