Sensus Consultoria

Selecció i Headhunting

El servei de selecció de persones que ofereix Sensus, utilitza una metodologia basada en l’avaluació dels candidats

El servei de selecció de persones que ofereix Sensus, utilitza una metodologia basada en l’avaluació dels candidats

Selecció de personal i headhunting

A Sensus som experts en selecció estratègica de personal. Realitzem processos de selecció de personal per a llocs concrets i individuals, confeccionem plantilles i equips o realitzem processos massius per a obertures centres de treball, entre altres actuacions.

 • Coneixements: contrastem i avaluem els coneixements tècnics i funcionals dels candidats susceptibles a ocupar la posició vacant.
 • Competències: analitzem les habilitats personals, socials i de negoci, així com la escala de valors exigits per a desenvolupar la posició objecte del procés de selecció.
 • Sistèmica relacional de l’entorn de treball: no només es té en compte el perfil personal respecte la tendència relacional de la seva personalitat, sinó també, la de les persones i amb els equips amb els quals aquesta persona s’inegrarà.

Utilitzem les eines més novedoses en matèria de identificaciói validació de competències i perfils professionals, assesment, tests de personalitat, dinàmiques que permeten garantir la millor persona per a cada posició, responsabilitat i equip de treball.

Equip

Descobreix la persona responsable de l'equip de Selecció i Headhunting

veure tot l'equip de Sensus Consultoria
 • MARIA ÀNGELS SAMPEDRO LOPEZ

  Maria Àngels Sampedro Lopez

  Sòcia - Laboralista | Interim Direcció de RRHH

  asampedro@sensusconsultoria.com

  Llicenciada en Dret per la UPF. 15 anys d'experiència com a advocada de les àrees jurídic Laboral i de Seguretat Social.

Tens alguna consulta?

Si tens algun dubte o ens vols plantejar alguna consulta, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Treballa amb nosaltres

Els professionals de Sensus tenim en comú la nostra vocació per la feina ben feta, vetllem per donar el millor servei i seguir endavant amb els projectes de futur de la companyia. Si estàs interessat en participar, pots contactar amb nosaltres a través de la web.

938721942comunicacio@sensusconsultoria.com